Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Ceramah

Takde nak banyak cerita, tengok sendiri aje flyers yang aku scan nih.

img_0004img_0005

Di kala ini aku sungguh malas nak tulis blog..

March 18, 2009 Posted by | Uncategorized | , , , | 1 Comment

Balik Tahun Baru Cina

Result HAMPEH!

Result HAMPEH!

Jumaat, 23 hb Jan 2009.
1) Balik ke rumah tanpa wang
2) Balik dalam keadaan lapar
3) Tiada apa pengubat selain komputer burokku
4) Jam terasa sangat lambat untuk mencecah ke angka 2 a.m
5) Balik bawa result sem 1 yang HAMPEH!
6) Sedang belajar untuk ber’Iktikaf’ di masjid bersama jemaah
7) Takde mood nak belajar lagi walaupon dah dekat sebulan masuk.
8 ) Jumpa kejadian ngeri kisah papan suis(switchboard) dalam format 3gp
9) Esok kena survey kamera pulok kat KL!
10) Moyangku sakit di HUKM
11) Bulan depan dah takde cuti pulok!
12) Harap dapat jumpa kengkawan kejap
13) Harap elaun bulan nih masuk awal
14) Harap kejadian terlupakan barang tidak akan terjadi lagi
15) Nak makan cheese cake!
16) Nak baca Naruto sampai habis
17) Nak lukis schematic diagram switchboard A4 & A1 dengan tenang
18 ) Sem ni mapuh, banyak kije, TIDAKKKKKK!!!

January 24, 2009 Posted by | Babbling, Malay | | 4 Comments

Pilih

Mana satu nak makan? Prosperity or Char Kway Teow?!
Aku makan Char Kway Teow ‘Berlaukkan‘ Prosperity Burger!
burger-kwayteow

nota: Post aku menjadi semakin malas
nota 2: Esok aku kembali ke ‘Penjara

January 3, 2009 Posted by | Babbling, Malay | , | 4 Comments

Meraikan

Hari ni takde serita banyak. Tengok gambar aje. Aku pun penat nak tulis bebanyak. 1 Januari jam 2000, aku ngan bebudak CR KPJ meraikan Jijah yang nak pergi “mengaji” Nursing kat Nilai. Kitorang buat kat Pizza Hut Parkson, Seremban. Sangat syok sampai orang keliling mengerling cemburu melihat keasyikan kami. Siap dapat cenderahati coklat dari dia. Tengkiu Jijah! Aku doakan semoga kau berjaya dan jangan lupakan kitorang.
jijah

January 3, 2009 Posted by | Babbling, Malay | , , | Leave a comment

Masih pukul 4 pagi

jam
Jam kat desktop menunjukkan pukul 4 lebey. Aku dah tertido td, tapi try on balik pc aku. Risau kalau² monitor still takley on. Mana taknya, tengah syok² nak layan facebook, tiba² aje monitor padam. Sape yang tak kalut kalo jadi camtu. Kalau takley on memang merana aku kejap sementara nak balik Melaka ni wehh.. Monitor mungkin takley bukak lelama. Nampaknya kena pow seseorang untuk mendapatkan monitor baru selepas ini!!

owh! Ini post untuk hari pertama 2009!

January 1, 2009 Posted by | Uncategorized | 6 Comments