Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Selamat Tahun Baru Cina

Selamat Menyabut Tahun Baru Cina kepada semua penganut buddha,aku tak sambut,aku nak limau free aje..hohohoh..Terima kasih kerana memberi,aku terima dengan mulut yang ternganga.Tahun nih jugak merupakan tahun Tikus,tahun untuk korang mengambil keuntungan secara terang-terangan(kata kawan aku la).Nak kawen pun ade ong.ye ker??!Lantak korang la,aku lambat lagi kawen.hihihi..

aku ngan sapit

January 30, 2008 Posted by | Babbling | 1 Comment

Pantun untuk seorang budak…

Budak gemok menanti bapanya,

Komik dibaca menghilangkan boring,

Kalo akula jadik bapenye,

Konfem aku basuh sampai kurus kering!

Ade ker time aku nak ngamik case note ade aku nampak budak gemok nih wat clinic cam umah nenek sedara die aje.Takde tatasusila betul,aku sunat ko karang wahai si gemok baru ko tau!!Sempat lagi aku amek gambar sesenyap da..hehs

January 30, 2008 Posted by | Babbling | 2 Comments

Minuman Harian

Hari-hari aku minum ini juga..Lepas adek aku balik dari kapal,ade 2 paket die dapat,aku yang bedal bawak gi opis.Minum mende nih tak payah nak tambah susu kasi lagi rangup,masuk aje secawan air konfem kencing haring.Minum nih same makan nasi lemak Azmi bawak dari Seri Menanti.Masyuk beb..hohoho..kasi try tengok!!

Alicafe

January 30, 2008 Posted by | Product Review | | Leave a comment

Supernatural

Its aired on TV3 every Sunday;930p.m. I didn’t watch this through tv but did download this drama and watch using my pc ‘burok’.The season 3 already aired in US, but i did’nt have time to watch many things and got many other things to do. Not my favourite one but I like to watch the devilish things doing by devils happen in their world.

January 30, 2008 Posted by | Drama Review | Leave a comment

Heroes

Currently watching this episode drama.But still don’t get the season 2 from apek. Getting lazy to donlot those things after he said he got those thing.Gonna get those before he deleting it from his hdd.Damn u if u delete before i get the season 2!Will kill ur sweetheart!eh,will kill u!!

heroes

January 28, 2008 Posted by | Drama Review | 3 Comments