Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Malaysian Artist Unite

Aku jumpe menatang nih mase aku tengah explore blog orang laen(Blog akubetul).Aku bukan nak promote sangat,tapi nih sangat best dan bagi aku sangat memberansangkan.Diorang kumpulkan seramai 52 orang(kalo tak silap la) artis dalam Malaysia untuk buat satu lagu.Korang nk dengar lagu nih sangat?Korang amek dari website diorang,best jugak lagu diorang.Memacam quality ade.Jom layan..Klik link kat gambar umah tuh.Aku dah layan,korang bile lagik?!
free download

Dan ini adalah video streaming diorang post kat youtube.

Advertisements

May 22, 2008 Posted by | Malay, Music | , , , , | 2 Comments

Kartun Suci

Memang takde masalah langsung.Lawa pulak tuh gambar lucah beliau.

May 21, 2008 Posted by | Creativity | , | 2 Comments

Geli Mat

Aku jumpa mende nih dari Youtube.Kelakar syial..Sebutan campuran di”hardsubbed”kan dari video klip Tamil zaman dulu² agaknya.Mari gelak².Aku provide lyrics sekali.Sapa la yang buat mende camnih,sungguh rajin.Respek kejap aku ngan diorang nih.hahaha

GELI MAT (MBB) GELI MAT LYRICS
Geli, Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Geli, Mat!
Geli, Mat Mat Mat Mat..
Geli, Mat Mat Mat Mat..

Kasi murah kalkulator Encik Tabo
Nih Pak Leman tak meleter yay mau tabur!
Kangaroo patahkan shin guard Amar
Walaupun wat budaya tak bayar, amma!

Geli, Mat!
Geli, Mat Mat Mat Mat..
Rejoice, ah……….!!!!

Untakah ni? Mata go yeah!
Kucing kacang batik, Muthu kata, “Lentik!”
I lari portable on my dude
Ala.. mati cis, Taro!
Kerna Licca miss Taro
Bonda multi-poyokah?
Uh uh Papa rest, Taro

Owh you tea, uh tea Ovaltine
Owh Shaltee Shan binti Wan Shah T

Road drum, bell drum raining pesal?
Bukan bukan moo moo sah?

Gila! Gila! Gila! Gila!
Gila! Gila! Gila! Gila!

Geli, Mat!
Geli, Mat Mat Mat Mat..

Gila! Gila! Gila! Gila!
Gila! Gila! Gila! Gila!

(Please be berani Godzilla)

Butakan ni? Lick me go yeah!
Kobis kayap ler, sedey!
Gonggong lain tu, kutip!
Salah edar kargo you buduh!!!

Check tak baldi, cess…. Taro!
Ko di medan kos taruh!
Masha, ala pi peluk
Misha celup pak karut

Ohh… Lari pari bye, lari!
Ohh… Kaka kali kangkang, hee!

Pil “Brem” pil “Brem” Pirlo usha!
Mundo Bear muka perit, syial!

Gila! Gila! Gila! Gila!
Gila! Gila! Gila! Gila!

Geli, Mat!
Geli, Mat Mat Mat Mat..
Geli, Mat Mat Mat Mat..

Kasi murah kalkulator Encik Tabo
Nih Pak Leman tak meleter yay mau tabur!
Kangaroo patahkan shin guard Amar
Walaupun wat budaya tak bayar, amma!

Geli, Mat Mat Mat Mat..

May 21, 2008 Posted by | Creativity, Lyrics, Music | , , , | 1 Comment

Lama lagi

Lama lagi aku nak berambus.Lagi lama aku duduk aku terasa punggungku makin panas.Bukan punggung sahaja,malah telinga,ati,tangan dan lain-lain anggota badan aku terasa panas.Dah la sekarang nih makin panas kat Mesia,ade lagi mende panas dalam ati aku.Aku peram,biar la takyah masak terus.Biar berenti camtu aje.Biar terkubur,biar mereka pergi jahanam.Semak aku dengar komen orang,semak aku dengar rintihan bos,semak dengar,sangat semak.dem u wahai ‘kawan’ku sendiri.Ini baru orang leh cakap api dalam sekam.Aku taknak berada dalam sekam ini lagi.Leh jem kepala otak aku.

Lagi sebulan dan 12 hari lagi aku akan meninggalkan opis.Perasaan aku bercampur baur dah sekarang.Biar aku hilang punca rezeki.Kejap aje,bukan lama.Aku pergi mengupgradekan diri aku.Aku mengimpikan lesen nih sekian lama.Biar bukan directly,tapi at least aku ada jalan dan hala tuju untuk aku pergi lagi jauh.

Perbincangan bisnes ngan rerakan aku mintak mahap bebanyak.Banyak terkubur,banyak sangat idea aku,banyak jugak idea orang laen yang aku ambik iktibar.Bila aku dah ade kesempatan nak buat semua tuh aku takkan lupakan korang.Sangat best,sangat mencabar,sangat berpengetahuan,sangat bosan.Itu adalah sebahagian dari ungkapan kehidupan aku yang aku lalui seharian tanpa rasa jemu.

Aku akan pergi meninggalkan kawan-kawanku di sini.Korang rerajin la ngadap ngan kerja dan peel orang yang tah hape mende.Harap korang sabar semoga ada jalan yang akan terbukak untuk korang.Terima kasih kepada bos yang mula-mula aku bosan,tapi sekarang nih aku rase best plak ngan bos.Mungkin banyak mende dia share ngan aku.Bukan personal,tapi liku-liku dia yang perit sampai nak patah pinggang aku dengar.Bos sangat besh and lepas nih aku kena pow die bile aku dah takde duet.hehehe

Lepas nih blog aku akan berkumandang hanya setiap hujung minggu.Lambat lagi,tapi sebulan setengah nih memang cepat kalau nak diikutkan kat aku.Pejam celik aje mesti dah sampai masa aku tinggalkan.Tunggu la satu masa nanti aku akan berpindah ke domain aku sendiri dan pastinya Tipah akan merana kerana perlu membantu dalam arena IT yang aku sendiri tak berapa tau selok-belok nya.Nanti ada sen aku payung ko.Takat teh tarik aje dah mencukupi,aku taknak belanje ko roti canai kerana ko semakin gemok.Mungkinkah ko sudah kurus ketika itu~hohoho~

Cukup sahaja repekan aku pepagi buta masa orang takde dan tikus berkeliaran kat dapur~Outtooo!

Zubaidah,lepas nih ko kena drive sendiri~hohoho~
Silakan mendengar request laguku dari Pennywise-Date with destiny

May 18, 2008 Posted by | Babbling, Malay | Leave a comment

Bob Sapel

Adekku sapel untuk sesuka.Sekarang nih dah jadik cam zaman electronica plak.Dolu zaman aku layan lagu² hardcore,rock.Sekarang nih zaman trance ngan hardstyle la plak.fenin² ngan peredaran zaman.Pepehal janji adek aku seorang yang update.hohoho..layan satu lagi.tapi nih format 3gp aje,malas nak wat bebetul.susah nak tengok die sapel

May 18, 2008 Posted by | Babbling, Malay | , , | 3 Comments