Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Bob Sapel

Adekku sapel untuk sesuka.Sekarang nih dah jadik cam zaman electronica plak.Dolu zaman aku layan lagu² hardcore,rock.Sekarang nih zaman trance ngan hardstyle la plak.fenin² ngan peredaran zaman.Pepehal janji adek aku seorang yang update.hohoho..layan satu lagi.tapi nih format 3gp aje,malas nak wat bebetul.susah nak tengok die sapel

Advertisements

May 18, 2008 - Posted by | Babbling, Malay | , ,

3 Comments »

  1. ko dpt ym msg aku tak?aizad aka zimbo nak kawen 8hb ni…die jemput ko,apek n abon..tlg bgtau dorg…jom la g sesame..aku g dgn ana alin n zura…neway,aku tak phm cite ko ni..ko nk g mane..bkn ke aritu ko da g petronas..ni ko kat spital tu lg ke?ish,konpius..konpius…

    Comment by tinatakeshi | May 18, 2008 | Reply

  2. aku tak bukak ym sangat la.malas sangat nak chat la sekarang.nanti insyaallah aku pegi.aku tak tau umah die,nanti pegi ngan dak² nih aje kot.aku mane lepas petronas ler arituh,medical aku tak lepas.hohoho,tapi aku tak amek dadah tau.aku lepas nih akan bergerak ke melaka,bulan 7 start.stadi+amek lesen letrik.doakan kejayan rakanmu ini ya

    Comment by botaksart | May 20, 2008 | Reply

  3. kalo nak shuffle kene pakai stokin senang sikit…kahkahkah,boleh kurus mcm nie…comel laa adik tue..

    Comment by daiyana | July 4, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: