Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Malaysian Artist Unite

Aku jumpe menatang nih mase aku tengah explore blog orang laen(Blog akubetul).Aku bukan nak promote sangat,tapi nih sangat best dan bagi aku sangat memberansangkan.Diorang kumpulkan seramai 52 orang(kalo tak silap la) artis dalam Malaysia untuk buat satu lagu.Korang nk dengar lagu nih sangat?Korang amek dari website diorang,best jugak lagu diorang.Memacam quality ade.Jom layan..Klik link kat gambar umah tuh.Aku dah layan,korang bile lagik?!
free download

Dan ini adalah video streaming diorang post kat youtube.

Advertisements

May 22, 2008 - Posted by | Malay, Music | , , , ,

2 Comments »

  1. ko ingat tak aku g interview gomen kat kpkt tuh..aku dpt job tuh..!=P

    Comment by tinatakeshi | June 5, 2008 | Reply

  2. Syabas seh..Lagipon aku dah bace blog ko.Bila nak Sushi?hohoho

    Comment by botaksart | June 11, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: