Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Aku belum download lagi Firefox 3

Korang dah download? Aku dapat berita diorang nak pecahkan rekod arituh dari sumber blogger jugak.Ari diorang launch aku try download Continue reading

June 23, 2008 Posted by | Product Review | | 5 Comments

Review Paling Best Metal Gear Solid 4

Review paling best pernah aku baca untuk game ni.Kalau korang minat game,konfem kena baca pasal review nih.Aku baca sampai rasa teruja nak main game ni pulak,walaupoun aku bukan seorang gamers.Tapi game ni paling tip-top antara game² yang terkini.Layan sendiri beb..Konfem teruja!

Klik sini untuk ke link

June 22, 2008 Posted by | Babbling, Product Review | , | Leave a comment

Membina Watermark mudah

Tahukah korang membuat watermark sendiri?Pernah terfikir untuk melindungi imej sendiri dengan mudah?Hari ini aku akan ajar korang buat watermark yang senang sebab aku sangat bosan pada hari ini.Aku menggunakan Adobe Photoshop CS3 ver 10.0. Continue reading

June 21, 2008 Posted by | photoshop | , , , | 9 Comments

Wondershare Flash Slideshow Builder

Korang bodoh dalam penghasilan slideshow?Tidak pakar dalam mengendalikan software yang hebat² seperti macromedia atau swish? Baik korang mengaku aje macam aku nih sebab aku memang tak reti nak buat lebih² jika nak menghasilkan slideshow.Korang pernah aplikasi Rock-You?Aloh..dalam friendster,myspace Continue reading

June 20, 2008 Posted by | Creativity, Product Review | , , , | 7 Comments

Mencari WordPress Themes

wordpress

Aku sekarang ini sedang mencari² themes wordpress yang best².Aku ingat nak ambil domain,buat blog atas nama aku sendiri.Aku ingat senang aje nak buat benda ni,ingat cam buat HTML aje.Rupenye cam haram lecehnya. Continue reading

June 17, 2008 Posted by | Babbling | | 11 Comments