Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Aku belum download lagi Firefox 3

Korang dah download? Aku dapat berita diorang nak pecahkan rekod arituh dari sumber blogger jugak.Ari diorang launch aku try download,tapi kekejap hang,aku pun tak tau apa masalahnya dengan pc aku.Jadi aku menangguhkan untuk download menatang ni.Sesapa yang belum download boleh berbuat demikian dan mereka siap beri sijil sebab download program diorang(hohoh,leh mintak keje ke ngan sijil ni?)Ini sebahagian berita dari crn.

Firefox 3, the Web browser from Mozilla, has broken the 14 million download mark. Launched on Download Day this past Tuesday, The company hoped for 5 million downloads in a World Record attempt. The Web browser surpassed that goal, ending up with over 8 million downloads in a 24 hour window.
Now, less than 72 hours after Download Day wrapped up, Firefox 3 downloads are over 14 million. Removing the approximately 8 million downloads from 1 p.m., PDT Tuesday, June 13 to Wednesday, June 14, means that 6 million people have downloaded the open source browser in less than three days.

Reports of security flaws in Firefox 3 have not stopped eager users from downloading the software. And on Download Day itself, a system overload merely delayed ” but didn’t stop ” users from downloading the software.

The next step for Mozilla is to send its documentation off to Guinness World Records for verification. The logs are expected to ship sometime in the next few days, with an official ruling from Guinness to follow thereafter.
Mozilla’s attempt to set a Guinness World Record for most software downloaded in a day is the first such attempt that would be recognized by the world record gatekeepers.

Advertisements

June 23, 2008 - Posted by | Product Review |

5 Comments »

  1. uhu. start kenal apa itu firefox, terus tak guna IE dh. 😀

    Comment by diya | June 23, 2008 | Reply

  2. firefox best kah? (soalan orang bute it)

    Comment by wandalini | June 23, 2008 | Reply

  3. Diya: Jangan kata IE,aku terus melupakan apakah itu Opera,Safari dan segala browser yang pernah aku guna dulu setelah mengetahui dengan lebih mendalam(ye ker?) tentang firefox~hohoho

    Wandalini: Best,sama best macam makan bahulu cecah sirap woo…(kenape ko tetuka name ea,arituh separoh aje name ko letak..)

    Comment by botaksart | June 25, 2008 | Reply

  4. blom download lg.. tp setakat ni sy asyik dgr cerita yg tak best je pasal firefox 3 ni.. tak jadi la nk download.huhu

    Comment by !x0r@ | June 25, 2008 | Reply

  5. bile nak update?

    Comment by wandalini | September 18, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: