Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Jem kejap

Semalam aku jem kejap ngan wordpress nih. Lame jugak nak tunggu. Nih pesal nak upload gambar la.. Disebabkan aku malas dan tidak mempercayai tempat lain untuk simpan gambar aku, jadi aku menangguhkan dahulu penulisan aku yang tidak bagus dahulu.

error

nota: Tapi pepehal, wordpress da best la bagi aku

off topic: Hampir hari² gerak pegi KL ni. Rasa macam penting sangat pulak KL ni. Nasibaik g tengok keta, kalo tak jangan harap aku nak turun sesaja aje.

Advertisements

December 31, 2008 Posted by | Babbling | | Leave a comment

Friendster-Oh-Friendster (sambungan)

friendsterlogo

Bersambung dari yang sebelumnya..

Ketika aku sedang asyik dengan aktiviti forum, rupanya ada Continue reading

December 31, 2008 Posted by | Creativity, Malay, Product Review | , , , | 1 Comment

Friendster-Oh-Friendster

friendsterlogo

Korang mesti tau ape mendenya ‘Friendster’ ni kan? Mesti korang pun ada join sekali menatang ‘internet social networking website’ ni kan? Atau korang mesti jugak ada join mende² lain seperti myspace, tagged, facebook dll. Mesti ada tujuan dan faedah masing² kan? Kasi fikir sendiri la faedahnya. Aku merupakan Continue reading

December 31, 2008 Posted by | Babbling, Product Review | , , , | 4 Comments