Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Balik Tahun Baru Cina

Result HAMPEH!

Result HAMPEH!

Jumaat, 23 hb Jan 2009.
1) Balik ke rumah tanpa wang
2) Balik dalam keadaan lapar
3) Tiada apa pengubat selain komputer burokku
4) Jam terasa sangat lambat untuk mencecah ke angka 2 a.m
5) Balik bawa result sem 1 yang HAMPEH!
6) Sedang belajar untuk ber’Iktikaf’ di masjid bersama jemaah
7) Takde mood nak belajar lagi walaupon dah dekat sebulan masuk.
8 ) Jumpa kejadian ngeri kisah papan suis(switchboard) dalam format 3gp
9) Esok kena survey kamera pulok kat KL!
10) Moyangku sakit di HUKM
11) Bulan depan dah takde cuti pulok!
12) Harap dapat jumpa kengkawan kejap
13) Harap elaun bulan nih masuk awal
14) Harap kejadian terlupakan barang tidak akan terjadi lagi
15) Nak makan cheese cake!
16) Nak baca Naruto sampai habis
17) Nak lukis schematic diagram switchboard A4 & A1 dengan tenang
18 ) Sem ni mapuh, banyak kije, TIDAKKKKKK!!!

Advertisements

January 24, 2009 Posted by | Babbling, Malay | | 4 Comments

Pilih

Mana satu nak makan? Prosperity or Char Kway Teow?!
Aku makan Char Kway Teow ‘Berlaukkan‘ Prosperity Burger!
burger-kwayteow

nota: Post aku menjadi semakin malas
nota 2: Esok aku kembali ke ‘Penjara

January 3, 2009 Posted by | Babbling, Malay | , | 4 Comments

Meraikan

Hari ni takde serita banyak. Tengok gambar aje. Aku pun penat nak tulis bebanyak. 1 Januari jam 2000, aku ngan bebudak CR KPJ meraikan Jijah yang nak pergi “mengaji” Nursing kat Nilai. Kitorang buat kat Pizza Hut Parkson, Seremban. Sangat syok sampai orang keliling mengerling cemburu melihat keasyikan kami. Siap dapat cenderahati coklat dari dia. Tengkiu Jijah! Aku doakan semoga kau berjaya dan jangan lupakan kitorang.
jijah

January 3, 2009 Posted by | Babbling, Malay | , , | Leave a comment

Friendster-Oh-Friendster (sambungan)

friendsterlogo

Bersambung dari yang sebelumnya..

Ketika aku sedang asyik dengan aktiviti forum, rupanya ada Continue reading

December 31, 2008 Posted by | Creativity, Malay, Product Review | , , , | 1 Comment

Menonton Filem

3histeria00

Hari ini aku tidak mempunyai apa-apa kerja yang boleh dilakukan dirumah. Makan dan tidur hingga ke petang. Memandangkan hari ini merupakan cuti umum untuk kebanyakan negeri, aku hanya Continue reading

December 30, 2008 Posted by | Babbling, Drama Review, Malay | , , | 4 Comments