Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Friendster-Oh-Friendster (sambungan)

friendsterlogo

Bersambung dari yang sebelumnya..

Ketika aku sedang asyik dengan aktiviti forum, rupanya ada Continue reading

Advertisements

December 31, 2008 Posted by | Creativity, Malay, Product Review | , , , | 1 Comment

Friendster-Oh-Friendster

friendsterlogo

Korang mesti tau ape mendenya ‘Friendster’ ni kan? Mesti korang pun ada join sekali menatang ‘internet social networking website’ ni kan? Atau korang mesti jugak ada join mende² lain seperti myspace, tagged, facebook dll. Mesti ada tujuan dan faedah masing² kan? Kasi fikir sendiri la faedahnya. Aku merupakan Continue reading

December 31, 2008 Posted by | Babbling, Product Review | , , , | 4 Comments

Torrent Tutorial

Seperti yang telah dikatakan olehku sebelum ini bahawasanya aku akan menge’post’ tutorial yang telah aku draft dari bulan 6 dahulu! Okeh,memula korang kena Continue reading

December 26, 2008 Posted by | Product Review | , , | 2 Comments

Aku belum download lagi Firefox 3

Korang dah download? Aku dapat berita diorang nak pecahkan rekod arituh dari sumber blogger jugak.Ari diorang launch aku try download Continue reading

June 23, 2008 Posted by | Product Review | | 5 Comments

Review Paling Best Metal Gear Solid 4

Review paling best pernah aku baca untuk game ni.Kalau korang minat game,konfem kena baca pasal review nih.Aku baca sampai rasa teruja nak main game ni pulak,walaupoun aku bukan seorang gamers.Tapi game ni paling tip-top antara game² yang terkini.Layan sendiri beb..Konfem teruja!

Klik sini untuk ke link

June 22, 2008 Posted by | Babbling, Product Review | , | Leave a comment