Blog Botak

Botak-suke-suke-blog

Malaysian Artist Unite

Aku jumpe menatang nih mase aku tengah explore blog orang laen(Blog akubetul).Aku bukan nak promote sangat,tapi nih sangat best dan bagi aku sangat memberansangkan.Diorang kumpulkan seramai 52 orang(kalo tak silap la) artis dalam Malaysia untuk buat satu lagu.Korang nk dengar lagu nih sangat?Korang amek dari website diorang,best jugak lagu diorang.Memacam quality ade.Jom layan..Klik link kat gambar umah tuh.Aku dah layan,korang bile lagik?!
free download

Dan ini adalah video streaming diorang post kat youtube.

Advertisements

May 22, 2008 Posted by | Malay, Music | , , , , | 2 Comments